Bu Oyun Hamuru Videomuz da mangalda pişmiş yeşil ve kırmızı biber yapımını Öğreneceğiz. Kanalımızda Çocuklara yönelik Beyin ve Ruh sağlığını geliştirici eğitim videoları bulunmaktadır.
Oyun hamuru (italyanca. plastilina, yunanca. πλαστός — sıva kalıplama) kil modelleme markasıdır. Kalsiyum tuzları, petrol jölesi ve yağ asidilerden yapılmış macun benzeri bir modelleme malzemesidir. İsim Giochi Preziosi’nin kayıtlı ticari markasıdır. Oyun hamuru, çocuk oyuncakı için yaygın olarak, aynı zamanda daha resmi veya kalıcı yapılar için modelleme aracı olarak kullanılmaktadır. Kuruma özelliğinden dolayı, stop-motion animasyonu için popüler bir seçimdir.

Daha önce kurutmayı önleyen balmumu, hayvan yağı ve diğer maddelerin ilavesi ile saflaştırılmış ve ezilmiş kil tozundan yapılmıştır. Günümüzde, yüksek molekül ağırlıklı polietilen (VMPE), polivinil klorür (PVC), kauçuklar ve diğer yüksek teknoloji ürünü malzemeler de plastik bez üretiminde kullanılmaktadır. Çeşitli renklerde oluyor. Heykel işleri, küçük modeller, kük formlu eserler için eskiz şekilleri gerçekleştirmek üzere hizmet eder. Dünya üzre Play-Doh ve Hasbro gobo büyük markalar vardır.

Play dough (italian. Plastilina, greek. Πλαστός – plaster molding) is a clay modeling brand. It is a paste-like modeling material made from calcium salts, petroleum jelly and fatty acids. The name is a registered trademark of Giochi Preziosi. Play dough is widely used for children’s toy, but also as a modeling tool for more formal or permanent structures. Due to its drying feature, it is a popular choice for stop-motion animation.

Made of crushed clay powder, purified by the addition of wax, animal oil and other substances, which previously prevented drying. Today, high molecular weight polyethylene (VMPE), polyvinyl chloride (PVC), rubbers and other high-tech materials are also used in plastic fabric production. It is in various colors. It serves to create sketches for sculptures, small models, small-form works. There are major brands of Play-Doh and Hasbro gobo around the world.

培樂多彩泥橡皮泥大桶裝兒童玩具與手工|北美玩具
詹妮装扮在她的糖果玩具商店里扮演糖果制造商的角色,使用橡皮泥制作玩具玩偶!詹妮在卖一堆特殊的糖果玩具,例如,棒棒糖
电影电视剧综艺动漫少儿音乐纪录片新闻娱乐体育游戏搞笑王者荣耀微电影时尚生活母婴汽车科技教育财经房产旅游培乐多彩泥手工.
培樂多彩泥橡皮泥玩具,做甜點冰淇淋蛋糕披薩水果|北美玩具
पागल खाना बनाने मशीन | बच्चों के कार्टून
बच्चों के लिए कार्टून
जादुई बरतन | बच्चों के कार्टून
जादुई वेंडिंग मशीन | बच्चों के कार्टून